+1 123-456-7890

Buy Now

Modele te ndryshme vetullash

Nëse NUK Jeni i denjë për heqjen e vetullave dhe NUK Jeni të sigurtë për t`u dhënë një formë të mirë, ose dëshironi thjeshtë t`i përmirësoni, drejtohuni më mirë Tek troisiéme e profesionalizuar për këtë punë. Edhe nëse shkoni Vetëm një Herë APO dy Herë gjatë Vitit nëpër sallone bukurie, gjithsesi do t`Ju ndihmojë që të Ruani formën e natyrshme dhe Ju Vetëm do t`i mirëmbani ATO pastaj. Vetullat e kanë fuqinë për të tërhequr vëmendjen e syve dhe në këtë mënyrë ATO bëhen pika referuese e fytyrës, dhe nëqoftëse ATO NUK kanë formë të mirë, Mund të përkeqësojnë përshtypjen për pamjen tuaj./Femina.al. Higjiena është në nivelin më të lartë! Çdo gjë që përdoret gjatë Punës është për një përdorim! NUK ekziston mundësia e shfaqjes së alergjisë në Pigmente Qimet tuaja NUK duhet larguar e comme rruar. Largohen Vetëm ATO që janě jashtë formës së dëshiruar, ndërsa pjesa tjetër mbetet, ndërsa vizatimi bëhet në mes Tyre. Mjafton qe njeren nga format ta vendosni MBI vetull dhe me ane te nje Laspi APO furceje per vetullat TI jepni Formen qe deshironi. Asnjëherë NUK i keni rregulluar vetullat në qendrat estetike Siç u përmend më lartë, heqja e qimeve poshtë vetullës Mund të duket shumë mirë nëse është më e ngritur, por MOS e harroni Edhe pjesën e sipërme të Tyre. Edhepse dëshironi vetulla më të Trasha, ATO NUK duhet të jenë të paformuara APO të çrregullta. Mbani hapësirën MBI vetullat të pastërt dhe hiqni qimet rregullisht Edhe lartë vetullave, JO Vetëm poshtë. Nëse Jeni të pakënaqur me formën e vetullave tuaja, me siguri Jeni Duke bërë diçka të gabuar gjatë mirëmbajtjes së Tyre. Shikoni 8 gabimet e zakonshme që bëjnë femrat gjatë heqjes së vetullave dhe zbuloni se ku Jeni Duke gabuar. Varësisht nga lloji i lëkurës bëhet Edhe thellësia e prerjes. Gjatë kohës së kujdesit pas Trajtimit të vetullave NUK preferohet Odile në det, Lum, Pishin, rrezitja, solarium, vendosje e pudres APO grimit MBI vetulla.

Kujdesi pas Trajtimit përfshin ampoule të caktuara dhe Krema pas Trajtimit (të cilat i merrni nga Unë). Pas Trajtimit NUK ka ënjtje, nëse shfaqet skuqje e lehtë AJO tërhiqet pas 15 minutave. Procesi i lëvorisjes së lehtë të lëkures është i mundur. Vizatimi i vetullave me metoden “japoneze” (microblading, microblading metoda-si e quajnë) është aplikim permanents i pigmentit përmes tehut që imiton pamjen Naturale të qimeve të gjatësive të ndryshme dhe trashësive të ndryshme. Tek Kjo Metod NUK përdoret As Makina e As gjilpëra, por qimet futen Nën lëkurë shumë cekët përmes thikës së posaçme. Për shkak të metodes specifike me të cilen punohet, vetulla Merr një pamje tejet natyrale sepse NUK mbushet e tërë forma e vetullës, por me Teknik të veçantë të nxjerrjes së qimeve të Holla dhe të lakuara në DREJTIM NATYRAL të rritjes. Është e preferueshme për Persona të cilët përmes largimit të gabueshëm të vetullave kanë shkatërruar pamjen e Tyre natyrale, shpeshtësin dhe madhësin, si dhe për ATA Tek të cilët për shkak të sëmundjes APO ndonjë tjetër arsye kanë humbur vetullat. Parimi kryesor i kësaj metode të vizatimit të vetullave është se Tek varianta e përherme NUK shkaktohet efekti i grimit, por Vetëm të largohen mangësit dhe të përmirësohet pamja natyrale. Qimet vizatohen përgjatë qimeve natyrale me ngjyrë e CILA NUK Dallon nga ATO prezente, kështu që efekti është vërtet natyral.

About the Author

Comments are closed.